ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські залізничники знешкоджували терористів

|

На полігоні Львівської залізниці у Рясному-2 відбулися протипожежні та антитерористичні навчання, у яких узяли участь працівники служби воєнізованої охорони Львівської залізниці, начальники усіх служб та керівництво магістралі. Про це повідомляє прес-центр державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

За легендою навчань, охоронці не лише знешкодили терористів, які намагалися незаконно втрутитися в роботу залізниці, а й різноманітними засобами гасили пожежу, яка умовно виникла в цистерні зі світлими нафтопродуктами. До протипожежних навчань навіть залучили пожежний поїзд та установки комбінованого генерування піни.

За результатами навчань з’ясувалося, що найкраще на гасінні пожеж працює пожежний потяг, яких на Львівській залізниці зараз 12. Один такий потяг рівнозначний за ефективністю пожежогасіння 57 пожежним машинам. Потяг подає воду та суміші до осередку пожежі з інтенсивністю 1,6 тисячі літрів за хвилину, має запас води 120 – 180 тонн. Ще однією перевагою такого поїзда є те, що подачу води по магістральних лініях може здійснювати на відстань до одного кілометра, а по робочих рукавах – до 500 метрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *