ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено переможців конкурсу “Гордий Львів»

|

Журі конкурсу першого підприємницького конкурсу «Гордий Львів» визначило та назвало переможців. Рішення щодо переможців номінацій прийняли на основі поданих рекомендацій самими учасниками, рекомендацій, отриманих оргкомітетом після скерування списку учасників до організацій – членів заочного журі конкурсу, а також результатів інтернет-голосування. Наступним етапом конкурсу була робота підсумкового журі в складі представників міської ради та Комітету підприємців Львівщини, які відкритим голосуванням визначили переможців по кожній із номінацій та володаря гран-прі на основі поданих рекомендацій (близько 90 державних інституцій, громадських організацій, вищих навчальних закладів, підприємств) та результатів інтернет–голосування.

За результатами інтернет-голосування найбільше голосів віддали на користь виставкового центру «Лемберг». Він отримав відзнаку «Народне визнання».

Переможцями в номінаціях стали: «Соціально – відповідальний бізнес» – мережа аптек «DS», у номінації «Інноваційний бізнес» – компанія «Уарнет», у номінації «Ділова репутація» – Торгово – промислова компанія, у номінації «Торгова марка року» – мережа АЗС «ОККО», Львівський державний ювелірний завод – у номінації «Збереження традицій галицького підприємництва», виставковий центр «Лемберг» – у номінації «Кращий бізнес – проект року», у номінації «Улюблене місце відпочинку та дозвілля» – «Бухта вікінгів».

Гран–прі конкурсу «Гордий Львів» – робота львівського скульптора, заслуженого діяча мистецтв України Володимира Одрехівського – вручили концерну «Галнафтогаз» .

На врученні був присутній перший заступник міського голови Олег Синютка, який наголосив на величезній соціальній важливості цього конкурсу та доцільності його подальшого розвитку, повідомляє прес–служба Львівської міської ради.

“Гордий Львів 2008” – перший підприємницький конкурс міста. Його організували Львівська міська рада та Комітет підприємців Львівщини. Основною метою конкурсу є відзначення здобутків кращих підприємств та організацій нашого міста, які долучаються до його розвитку і зростання, а також промоція найкращих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *