ОСТАННІ НОВИНИ

З серпня «Шувар» матиме свій оптовий ринок м’яса

|

З 1 серпня на ринку «Шувар» діятиме новий ринок – м’ясний. Про це повідомив заступник голови ЛОДА з питань АПК Іван Стефанишин.

За його словами, такий ринок потрібно було створити тому, що на сьогодні є багато м`ясопереробних підприємств, які не завжди працюють прозоро.

«Ми виношуємо таку ідею, бо враховуємо те, що в нас м’ясопереробні підприємства дуже часто працюють непрозоро, і ми говоримо про те, що потрібно створити ринок м’яса. І цей ринок м’яса, який відкриють на «Шуварі», стане спеціалізованим. На цьому ринку буде представлено ті структури, які є на ринку України. Це збалансує ситуацію і дасть нам можливість абсолютно прогнозовано сформувати запаси м’яса, які є на території області. Тобто ця частина стосується і молочних продуктів, і м’яса, і морепродуктів на перспективу, думаю, найближчим часом з поставкою сюди на Львівщину», – зазначив Іван Стефанишин.

«У нас 20 регіонів, що продають продукцію на оптовому ринку, і створення подібного ринку дасть змогу мати нижчі ціни», – додав І. Стефанишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *