ОСТАННІ НОВИНИ

Містобудівна рада погодила розташування торгового-розважального комплексу

|

Архітектурно-містобудівна рада, незважаючи на численні зауваження, таки погодила розташування торгового-розважального комплексу на вулиці Княгині Ольги, 1 – 5. Також рада погодила зміну цільового призначення землі, на якій комплекс будуватимуть. Про це повідомив кореспондент «Львівського порталу» із зали засідань.

За словами керівника АПМ-2 ДІПМ «Містопроект» Віталія Дубини, комплекс збудують для того, аби розвантажити центральну частину міста від автомобілів та людей. Торгово-розважальний заклад вміщуватиме в собі офісний центр, готель на 200 номерів, гіпермаркет, окремі крамниці, ресторан на 200 місць. Також будуть кінотеатри, розраховані на 600 осіб, боулінг та паркінг на 1 тисячу 334 автомобілі й інше. Окрім того, на території комплексу мають збудувати церкву.

Попри це, В. Дубина зробив зауваження стосовно транспортної розв’язки перед комплексом. Він переконаний, що передусім слід почати з будівництва додаткової дорожньої розв’язки з перетином вулиці Княгині Ольги на різних рівнях, при цьому він також розраховує на проектовану вулицю Луганську, яка існує лише на папері. «Якщо такої розв’язки не буде, то комплекс будувати не доцільно», – зазначив він.

Окрім цього в містобудівної ради виникали питання стосовно розташування церкви, озеленення та стоянки автомобілів. Якщо їхні зауваження не візьмуть до уваги, то дозволу на початок будівництва багатофункціонального центру «Княжий» не дадуть.

Замовником виступає ТзОВ «Княгиня Ольга». Загальна площа майбутнього комплексу – 150 тисяч м. кв. Приблизна вартість проекту – 300 мільйонів доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *