ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова завтра приїжджає робоча група розслідувати земельні справи

|

Представники робочої групи для вивчення документів та фактів щодо незаконного заволодіння 15 земельними ділянками в межах Львова під будівництво АЗС та 330 гектарами брюховицьких лісів приїздить завтра до Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Візит запланований за результатами робочої поїздки до Києва на засідання Комітету Верховної ради України з питань боротьби з організованою злочинністю й корупцією представників Львівської міської ради Володимира Квурта, секретаря Львівської міської ради та Віри Лясковської, депутата Львівської міської ради, голови постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою.

Нагадаємо, що 18 червня Комітет Верховної ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією розглянув справу з приводу незаконного заволодіння 15 земельними ділянками в межах Львова під будівництво АЗС та 330 гектарів брюховицьких лісів. Доповідати з приводу цієї справи на засідання комітету були запрошені секретар Львівської міської ради Володимир Квурт та депутат Львівської міської ради Віра Лясковська. На засіданні Комітету депутати Верховної ради прийняли рішення про створення робочої групи із залученням представників Генпрокуратури, МВС, СБУ, Львівської міської влади. Окрім цього, до складу робочої групи увійшли п’ять депутатів Верховної ради України, а саме Володимир Ар’єв, Григорій Омельченко, Григорій Ілляшов, Олександр Фельдман, Олесандр Буджерак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *