ОСТАННІ НОВИНИ

За три місяці рейтинг Садового у Львові зменшився на третину

|

Нинішній міський голова Львова Андрій Садовий залишається потенційним переможцем виборів нового мера у випадку, якби такі вибори відбулися сьогодні. Такі дані оприлюднив сьогодні Центр вивчення громадської думки «СОЦІОІНФОРМ». Проте якщо у березні 2008 року за А.Садового готові були проголосувати 34,5% львів’ян, то за три місяці «плідної» роботи діючий міський голова скоротив кількість своїх прихильників на третину – до 23,5%.

Впали показники і в основних потенційних конкурентів А.Садового – Василя Куйбіди (з 17,1% до 12,8%) та Олега Тягнибока (з 12,4% до 9,1%). Відносно сталим залишається рейтинг Петра Писарчука (8,4% проти 8,8% у березні). А от ностальгія за колишнім міським головою Любомиром Буняком опановує все більше число львів’ ян – таких наразі назбиралось лише 1,6%, але у березні у Л.Буняка було ще менше – 0,9%.

Не мала би додати оптимізму Андрію Садовому і конкретна зміна ставлення до нього львів’ ян : 31,3% з них відверто заявляють про погіршення цього ставлення, 15,8% – висловлюють протилежну думку. Ще гірші показники у міських депутатів (35,4% проти 4,6%) та чиновників міськради (35,6% проти 4,1%).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *