ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін виділить 20 млн. грн. на ліквідацію наслідків стихії - Тимошенко

|

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко дала протокольні доручення підготувати постанову Кабміну про виділення 20 мільйонів гривень на ліквідацію стихійного лиха у Львівській області. Про це йшлося під час наради у ЛОДА.

Юлія Тимошенко зазначила, що слід як у найкоротші терміни підготувати всі необхідні документи аби впродовж кількох тижнів ліквідувати наслідки буревію. Вона сказала, що Уряд підтримає це рішення, і гроші надійдуть в найкоротший термін.

Т.в.о. голови ЛОДА Микола Кміть повідомив, що попередні суми збитків становлять 51 мільйон гривень і Львівська область просить виділити з резервного фонду Кабміну 22 мільйони гривень. Також він підкреслив, що це найбільш нагальні потреби: без врахування збитків сільському господарству та військовим частинам. Окрім того міський голова Львова Андрій Садовий і Микола Кміть сказали, що буде підготовлено ще окремий лист до Кабміну, щоб профінансувати роботи з реконструкції моста на вулиці Левандівській.

Юлія Тимошенко дала протокольні доручення з’ясувати цю ситуацію, і вразі існування небезпеки з функціонування цього об’єкта – профінансувати ці видатки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *