ОСТАННІ НОВИНИ

Шахта «Степова» запрацювала, особливий режим на інших триває

|

Рішенням Держгірпромнагляду відновлено роботу на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля». Особливий режим на шахтах Львівщини триває, повідомляє прес-служба Територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області.

Дозвіл на відновлення робіт на шахті «Степова» підписав начальник територіального управління Держгірпромнагляду на Львівщині Віктор Шайтан. На даний час у шахті перебуває майже 150 шахтарів, ведеться плановий видобуток вугілля.

На інших шахтах («Межирічанська», «Відродження», «Лісова», «Зарічна», «Великомостівська», «Червоноградська» та ДВАТ «Шахта «Надія») особливий режим триває. Зокрема, на зазначених шахтах організовано цілодобовий інспекторський нагляд за забезпеченням очисних та підготовчих вибоїв.

Нагадаємо, що пожежа на «Степовій» почалася другого квітня цього року, близько 16 години 40 хвилин, у тупиковій частині прилеглого до лави 115-го конвеєрного штреку пласта «Сокальський», на дільниці з видобутку вугілля № 4, лава № 115. На момент аварії в шахті перебувало 92 людини. Причини пожежі будуть встановлені спеціально створеною комісією, до складу якої увійшли фахівці науково-дослідних інститутів, Міністерства вугільної промисловості і Держгірпромнагляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *