ОСТАННІ НОВИНИ

Рух транспорту по мосту на Левандівській буде обмежено ще тиждень

|

Рух транспорту по автомобільному мосту на вулиці Левандівській протягом найближчого тижня буде обмежено, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зараз комісія за участю спеціалістів НУ «Львівська політехніка», представників органів районної адміністрації та Львівської залізниці складає план заходів із проведення першочергових невідкладних ремонтних робіт та здійснення капітального ремонту мосту.

Завтра комісія планує надати попередню інформацію щодо необхідних коштів та термінів виконання робіт. Залізнична районна адміністрація повинна забезпечити освітлення ділянки, яку перекрито.

На виконання доручення міського голови цього тижня проведуть комплексне обстеження усіх мостів Львова. За результатами перевірок заступник міського голови Микола Одуха та директор департаменту містобудування Андрій Павлів підготують попередню аналітичну записку щодо ситуації з мостами у Львові. Львівська міська рада планує скерувати звернення до Прем’єр-міністра України та профільних міністерств щодо виділення додаткових коштів на ремонт мостів у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *