ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни матимуть теплу воду лише ввечері

|

Львівські теплоенергетики стурбовані проплатою населення за теплопостачання. Сьогоднішня заборгованість населення за спожите тепло сягає понад 29 мільйонів гривень. Тому найближчим часом львів’яни отримуватимуть гарячу воду лише ввечері. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив директор Львівського комунального підприємства «Львівтеплоенерго» Богдан Кіт.

За словами Б. Кота, у місті було заплановано ремонт та заміну 20 кілометрів труб, проте він сумнівається, що це вдасться. «З коштів, які ми маємо з амортизації, є 10 мільйонів гривень, на такий обсяг робіт, який ми намагалися виконати, це ніщо», – наголосив він.

Наразі в місті тривають ремонти теплових мереж, після них ремонту очікують котельні та бойлерні. З приводу останніх Богдан Кіт повідомив, що наразі немає чим пишатися. «Є об’єкти, які цьогоріч необхідно відремонтувати, проте наразі фінансування з бюджету немає, ба, його навіть не планують», – зазначив він.

Якщо не проведуть негайного ремонту, без тепла можуть залишитися тубдиспансер, лікарня в Брюховичах, будинок престарілих на вулиці Медової печери. Окрім цього, на вулиці Стрийській на ліквідацію очікує котельня.

Нагадаємо, що у Львові до гарячого постачання підключено 1068 будинків. Зараз теплу воду отримує лише 30% із них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *