ОСТАННІ НОВИНИ

МНС перевіряє інформацію про жертву буревію

|

Працівники МНС зараз перевіряють інформацію про жінку, яка буцім загинула під час буревію у Львові від удару блискавки, повідомив «Львівському порталу» начальник прес-служби ГУ МНС у Львівській області Павло Василенко. Також, за його даними, є неперевірена інформація про травмовану дитину.



За словами П. Василенка, від буревію найбільше постраждали Львів та Яворівський район.


Рятувальники просять людей зберігати спокій, не підходити до оголених дротів та не ходити під деревами, по скверах та парках, аби уникнути можливого падіння дерев чи гілок.


Також вони просять людей поставитися з розумінням до ситуації, що склалася, – лінія екстреної допомоги перевантажена – на рятувальників сиплеться шквал дзвінків, однак вони спробують допомогти і вислухати всіх. Підрозділи рятувальників уже працюють.


Натомість у прес-службі міської ради повідомили про те, що вже відбулися необхідні контакти комунальних служб та рятувальників, відтак розпочинається робота з очищення вулиць, парків та скверів від наслідків стихії. Міська влада просить без потреби не виходити на вулицю, а також протягом певного часу не користуватися електрикою та газовими приладами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *