ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» знову не отримало лімітів на газ

|

20 червня 2008 р. до ВАТ «Львівгаз» отримало від ДК «Газ України» реєстр підприємств, яким виділено об’єми відпуску природного газу на третю декаду місяця, передає прес-служба компанії.

Відповідно до цього переліку, кількість газу, яку виділяють для потреб львівського комунального підприємства «Львівтеплоенерго», знову дорівнює нулю. Оскільки питання виділення їм лімітів блакитного палива досі залишається не вирішеним, то подачу газу не буде відновлено.

Проте, незважаючи на заборону НАК «Нафтогаз України» щодо газопостачання тепловикам, ВАТ «Львівгаз» узяв на себе відповідальність і продовжує забезпечувати газом сім об’єктів, які відповідають за підігрівання води для клінічних лікарень.

Щодо ЛКП «Залізничтеплоенерго», то їм, як і раніше, виділено 15 тисяч кубометрів газу на добу. Але у зв’язку з тим, що в попередній декаді підприємство перебрало ліміт утричі (тобто використало 46 тисяч кубометрів газу), надалі ресурс їм виділятимуть строго відповідно до лімітів, задля уникнення зниження тиску газу для населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *