ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівобленерго» відмовляється платити за пошкоджену електротехніку

|

ВАТ «Львівобленерго» відкидає звинувачення щодо відповідальності перед мешканцями будинків по вулицях Миколайчика та Щурата, у яких через технічні неполадки на підстанції погоріла електротехніка. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ «Львівобленерго».

Зокрема, підприємство зазначило, що утримувати внутрішньобудинкові мережі в справному технічному стані та своєчасно проводити їх технічне обслуговування зобов’язане було ЛКП «Північне-411», з яким укладено відповідний договір. Крім того, «Львівобленерго» неодноразово зверталось до міської влади Львова щодо необхідності проведення реконструкції внутрішньобудинкових мереж і належного їх обслуговування для того, щоб уникнути подібних ситуацій.

Нагадаємо, що унаслідок технічних неполадок, 9 червня, на підстанції по вулиці Миколайчука, 26, напруга в квартирах семи будинків на вулиці Миколайчука, 20, 22, 24, 28, 30 та по вулиці Щурата 5, 7 становила 380 Вт.

За результатами звернень мешканців до міськради, Шевченківської адміністрації та ЛКП «Північне-411» було підраховано, що з ладу вийшло понад 200 одиниць побутової техніки, а саме: 98 телевізорів, 32 комп’ютери, 12 пральних машин, 46 холодильників та інша техніка. Відтак, міський голова звернувся до керівництва ВАТ «Львівобленерго» розглянути можливість відшкодування завданих збитків мешканцям мікрорайону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *