ОСТАННІ НОВИНИ

За місяць ліквідують пости ДАІ

|

Президент Віктор Ющенко доручив Міністерству внутрішніх справ ліквідувати в місячний строк стаціонарні пости дорожньо-патрульної служби, запровадивши натомість сучасні технічні засоби контролю за дорожнім рухом.

Про це говориться в указі Глави держави «Про додаткові заходи щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам» від 17 червня, що є в розпорядженні «proUA».

Крім того, Ющенко доручив МВС виявити та припинити зловживання працівників ДАІ під час здійснення покладених на них функцій у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Міністерство транспорту та зв’язку та МВС згідно із указом, має забезпечити до 1 лютого 2009 року обладнання залізничних переїздів з інтенсивним рухом потягів необхідними ефективними технічними засобами, які б унеможливлювали проїзд через них транспортних засобів на заборонні сигнали світлофора.

Рада міністрів АРК, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації повинні до 1 жовтня 2008 року подати в установленому порядку на затвердження регіональних програм з підвищення безпеки дорожнього руху на 2009-2012 роки, передбачивши їх фінансування.

Нагадаємо, , Рада на своєму сьогоднішньому засіданні не прийнялау другому читанні проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху». За ухвалення законопроекту не голосували опозиційні фракції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *