ОСТАННІ НОВИНИ

Масове ухилення від призову є дітищем популізму політиків – Оробець

|

Близько 60 тисяч юнаків цьогоріч ховалися від призивних комісій. «Масове ухилення молоді від військової служби є прямим наслідком популістських запевнень декого з політиків щодо форсованого запровадження в Україні контрактної служби», – вважає народний депутат член “Єдиного центру» Леся Оробець. Про це повідомила прес-служба партії.

За словами Л. Оробець, близько 60 тисяч юнаків, що змушені цьогоріч ховатися від призовних комісій, є заручниками нинішньої урядової політики. Натомість, розбудова дійсно професійної армії потребує глибинного реструктурування вітчизняної оборонної політики в цілому, а також належного фінансування. «Наявні кадрові й технічні проблеми, на жаль, самі не розсмокчуться. Їх слід системно цілеспрямовано вирішувати», – наголошує вона.

Також на її думку, прискорене впровадження військової реформи без відповідного матеріального й організаційного забезпечення завдасть ідеї контрактної служби непоправної шкоди в очах українців. Народна депутатка, закликає правоохоронні органи не поспішати відкривати кримінальні справи щодо призовників, уведених в оману популістськими обіцянками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *