ОСТАННІ НОВИНИ

Міським бібліотекам обіцяють закупити літературу та періодику

|

Літературу та періодику для дітей та дорослих на суму 531 тисяча гривень обіцяють закупити цьогоріч у міські бібліотеки. Крім цього, як повідомили в управлінні культури та туризму Львівської міської ради, у бібліотеках проводитимуть капітальні ремонти дахів, приміщень, замінять котли, пічне опалення та системи опалення у бібліотечних філіях централізованої бібліотечної системи для дітей та дорослих. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Централізованій бібліотечній системі для дітей закуплять дитячу літературу на суму 354 тис. грн. Для централізованої бібліотечної системи для дорослих буде закуплено літературу на суму 177 тис. грн..

У централізованих бібліотечних системах для дітей та для дорослих було проведено аналіз картотек незадоволеного читацького попиту, аналіз книги читацької думки та соціологічні опитування як серед дітей, так і серед дорослих. Також у централізованій бібліотечній системі для дітей було проведено акцію «Чудова сімка» серед дітей віком від 10 до 14 років щодо визначення рейтингу книжкових новинок. На цій основі було укладено списки для закупівлі необхідної літератури у бібліотеки міста.

Крім цього протягом року у централізовану бібліотечну систему для дітей буде закуплено 18 комп’ютерів, мультимедійний проектор, екран, відеокамеру та фотоапарат на загальну суму 100 тис. грн. Також для централізованої бібліотечної системи для дітей цього року закуплять меблі на суму 120 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *