ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам покажуть оскароносний фільм екс-віце-президента США Альберта Ґора

|

Львів’яни матимуть нагоду побачити документальний фільм “Незручна правда”, про глобальне потепління. Стрічку вперше демонструватимуть у Львові в рамках Екуменічного соціального тижня. Про це повідомляє сайт Української Греко-католицької церкви.

“Незручна правда” – документальний фільм про глобальне потепління та зміну клімату. Головним героєм фільму став екс-віце-президент США Альберт Ґор, який за свій внесок у боротьбу проти глобального потепління 2007 року отримав Нобелівську премію миру.

Стрічка, отримала нагороду Американської кіноакадемії як найкращий документальний фільм та дві нагороди Оскар у номінаціях “найкращий документальний фільм” та “найкраща пісня”. Фільм став одним із найприбутковіших у жанрі кінодокументалістики – від часу виходу у 2006 році він займає четверте місце за зборами від прокату серед документальних фільмів.

У фільмі зібрані унікальні кадри танення льодовиків та інших змін у природному середовищі, спричинених глобальним потеплінням. Альберт Ґор розповідає про власне життя та своє наукове і людське зацікавлення глобальним потепління та станом довкілля. Показуючи загрози для людства, він закликає рятувати світ, поки ще не пізно.



Показ відбудеться завтра о 20:00 в “Музеї ідей”, що на Валовій 18а.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *