ОСТАННІ НОВИНИ

Стартувало інтерактивне голосування в рамках проекту «Гордий Львів»

|

Сьогодні, у рамках підприємницького проекту «Гордий Львів», стартувало інтерактивне голосування серед львів`ян для визначення найкращих підприємств Львова, повідомляє прес-служба міської ради.

Віддати перевагу компаніям можна в десяти номінаціях. На сьогодні найбільша кількість учасників зафіксована в номінаціях «Соціально-відповідальний бізнес», «Ділова репутація», «Торгова марка року» та «Кращий бізнес – проект року». Зареєструватись та проголосувати мешканці можуть за адресою: http://ag.kpl.org.ua/leopoliss/.

«Гордий Львів 2008» – перший підприємницький конкурс міста. Його організовано Львівською міською радою та Комітетом підприємців Львівщини. Основною метою конкурсу є відзначення здобутків кращих підприємств та організацій нашого міста, які долучаються до його розвитку й зростання, промоція найкращих стандартів ведення бізнесу, перетворення Львова у справді зразкове європейське місто.У рамках конкурсу «Гордий Львів» визначатимуться переможці в десяти основних номінаціях, а також володар Гран-прі. Переможці будуть обиратися спеціальною конкурсною комісією. Окрім того, на веб-сторінці аналітичної групи КПЛ буде проведене інтерактивне голосування серед мешканців міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *