ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарні реорганізують до Євро-2012

|

У підготовці до Євро – 2012 ставляться акценти на реорганізацію та реструктуризацію медичних установ, зокрема, восьмої лікарні та лікарні швидкої медичної допомоги. Про це повідомив начальник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Зуб.

За словами Зуба, мова йде про ремонт лікарень, зокрема, Швидкої медичної допомоги, де за два роки планують повністю змінити її структуру, щоб у приймальні розвести пацієнтів окремо від відвідувачів. Також подібні заходи очікують і на восьму лікарню, де створять нове нейрохірургічне відділення.

«Загальна сума цьогорічної закупівлі обладнання та на ремонт медичних закладів Львова становить 11,5 мільйона гривень. Лише понад п’ять мільйонів гривень витратять на новітнє рентген обладнання. Відповідні тендери уже проведені», – зазначив Зуб.

Також В. Зуб розповів, що восьма лікарня знаходиться найближче до майбутньої Євроарени, «якщо не дай Боже щось трапиться, то найбільше постраждалих скеровуватимуть до цієї лікарні. Також усі фан-зони до чемпіонату проектуються в тій же південній частині міста. Загалом усіх, хто постраждав унаслідок ДТП на Сихові, через усе місто везуть у лікарню швидкої медичної допомоги. Тому, аби не втрачати час, ми готуємо оновлену лікарню, яка візьме на себе обслуговування південної частини міста.

Нагадаємо, що зараз восьму Лікарню очолює екс-головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги Василь Обаранець. Ротацію посади Обаранця В. Зуб прокоментував: «інші люди або не підходять за віком, або у них немає адміністративного досвіду».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *