ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс на розміщення 11 літніх майданчиків

|

Департамент містобудування оголосив конкурс на визначення орендаря конструктивних елементів для розміщення літніх майданчиків на 11 адрес, передає прес-служба міської ради. Для участі у конкурсі допускаються юридичні та фізичні особи, які подали заявку про бажання взяти участь у конкурсі на ім’я голови конкурсної комісії.

Конкурс оголошується на такі адреси: пр. Червоної Калини (кінотеатр ім. О. Довженка), пл. Данила Галицького, вул. Д. Вітовського – фонтан (вхід до Центрального парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького), пр. В. Чорновола, 2-4, пл. Митна, пл. Соборна, вул. Городоцька, вул. Словацького – вул. Крушельницької (біля парку І.Франка), пл. Ринок (західна, східна, північна сторони),

Конкурс відбудеться 25.06.2008 року об 12.00 у каб.435 Львівської міської ради (пл. Ринок, 1).

До документів потрібно подати проект літнього майданчика, розроблений ліцензованою проектною організацією; креслення фасадів об’єкта з кольоровим вирішенням, план, розгортку в ув’язці з фасадом, обладнання майданчика, пропозиції з його озеленення та освітлення; текстові матеріали з вимогами щодо естетичного вигляду об’єкта.

Документи на конкурс потрібно подавати в управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради, пл. Ринок, 1, каб. 447, 448, кожного робочого дня з 14.00 до 17.00 години.

Основні вимоги: найкраще об’ємно-просторове та художньо-естетичне вирішення у контексті складеного міського середовища; виносні елементи озеленення; навісні вазони; можливість швидкого та технологічного монтажу, демонтажу.

Критерієм визначення переможця є найкращий проект літнього майданчика та пріоритетність закладу ресторанного господарства найближче розташованого до літнього майданчика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *