ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко лякає ситуація в Україні

|

Прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко лякає ситуація, що склалася в Україні на сьогоднішній день.

Про це вона заявила сьогодні на засіданні науково-експертної колегії з проблем соціально-економічного розвитку країни, передає УНІАН.

«Мене лякає сьогодні ситуація, я чесно вам говорю. Лякає, тому що політики втрачають відповідальність за свої слова, за публічні посилання, за свої рішення, які носять ситуативний і може бути навіть шкідливий на цьому етапі для країни характер, але вони мають певну політичну доцільність», – заявила Тимошенко.

Тимошенко також заявила, що їй складно спрогнозувати, коли проходитимуть наступні вибори в країні. У зв’язку з цим вона відзначила, що на сьогоднішній день для розвитку країни вкрай необхідно використовувати науковий та інтелектуальний потенціал нації.

«Я не знаю, як мінятимуться місцями команди в нашому бурхливому політичному житті. Я не знаю, чесно кажучи, і спрогнозувати дуже складно, коли і як проходитимуть чергові вибори, але в країні повинна бути якась команда, яка при всіх змінах і штормах є носієм спадкоємності, стабільності і найголовніше прогнозованості», – заявила Тимошенко, звертаючись до членів науково-експертної колегії.

«У нашій країні власне є все: прекрасні ресурси, прекрасні інтелектуальні люди, є Верховна Рада, уряд, громадськість, є академія наук, є дуже багато талановитих і розумних людей з блискучою освітою. У нас, мені здається, немає тільки одного – механізму щодо об’єднання в одне ціле і наших можливостей, і нашого інтелектуального потенціалу, і наших ресурсів, і просто потрібно відпрацювати загальний командний шлях, який може дати Україні результат», – сказала Тимошенко.

Вона відзначила, що об’єднувати інтелектуальний потенціал для того, щоб він працював на благо країни, необхідно незалежно від політичної ситуації, яка складається в країні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *