ОСТАННІ НОВИНИ

Генсек НАТО відвідає Львівщину

|

Візит в Україну делегації Північноатлантичної Ради та Генерального секретаря НАТО Яаапа де Хооп Схеффера відбудеться 16-17 червня 2008 року. Про це на брифінгу в Секретаріаті Президента України повідомив заступник Глави Секретаріату Олександр Чалий.

«Візит відбуватиметься на запрошення Президента України у розвиток ухваленого Бухарестським самітом НАТО рішення про початок періоду інтенсивних контактів з Україною на високому політичному рівні з метою активізації політичного діалогу між Україною та Альянсом», — поінформував О. Чалий.

За словами Олександра Чалого, в ході візиту буде здійснено оцінку виконання Україною Плану дій Україна-НАТО, зокрема Цільового плану Україна-НАТО на 2008 рік у контексті заявки нашої держави стосовно приєднання до ПДЧ.

Програмою візиту також передбачено проведення засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів за участю міністрів закордонних справ та оборони України, зустрічі делегації Північноатлантичної Ради та Генерального секретаря НАТО з Президентом України, Прем`єр-міністром та Головою Верховної Ради, а також відвідання групами делегації НАТО деяких регіонів України.

Серед цих регіонів ймовірно буде і Львівщина. Своїм Указом від 3 червня Президент України Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів України, Дніпропетровській, Львівській та Харківській обласним державним адміністраціям забезпечити виконання Плану заходів з підготовки візиту в Україну Генерального секретаря НАТО і делегації Північноатлантичної Ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *