ОСТАННІ НОВИНИ

Проти підприємців «Львівських авіаліній» порушено кримінальну справу

|

Прокуратура Львівської області 31 травня цього року порушила кримінальну справу за фактом зловживання своїм службовим становищем особами ДАП «Львівські авіалінії» при продажу літака АН-12-БК. Про це повідомляє www.zaxid.netіз посиланням на прес-службу прокуратури Львівської області.

З’ясувалося, що службові особи ДАП «Львівські авіалінії», зловживаючи службовим становищем, умисно, в інтересах третіх осіб, подали інформацію, в якій вказали про відсутність на літаку АН-12-БК повітряних гвинтів та комплекту паливних баків. Через що реальна вартість літака була занижена.

Після цього, між ДАП «Львівські авіалінії» та фірмою-покупцем укладено договір купівлі-продажу Ану, за яким літак поставляється справним. У подальшому на вказане повітряне судно за рахунок «Львівських авіаліній» було встановлено повітряні гвинти та паливні баки без стягнення оплати за це обладнання з покупця.

Внаслідок таких незаконних дій державному авіапідприємству заподіяні збитки у розмірі близько 270 тисяч гривень. Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *