ОСТАННІ НОВИНИ

Шахти Львівщини перевірили на дотримання норм безпеки

|

Територіальне управлінням Держгірпромнагляду у Львівській області провело позапланові перевірки червоноградських шахт щодо дотримання ними норм безпеки. Про це повідомляє управління Держгірпромнагляду Львівщини.

Зокрема, на шахтах перевіряли наявність інертного пилу та змочувача вугільного пилу. Також перевіряли відповідність вимогам нормативних документів рівня вибухозахисту гірничих виробк ів та виконання протипилових заходів. На Львівщині Держгірпромнагляд перевіри в вугільні шахти Червоноградської групи (шахти «Відродження», «Лісова», «Степова» , два гірничотехнічні інспектори на різних маршрутах та ДВАТ «Шахта«Надія»).

За результатами перевірок , стан провітрювання пилогазового режиму та виконання протипилових заходів на перевірених шахтах , загалом , задовільний. Однак , разом і з т им , були виявлені і порушення даних вимог на шахті «Степова», де заборонили проводити вибухові роботи. Позитив у роботі відмітили на ДВАТ «Шахта«Надія» .

У ході перевірок проводилося також опитування працівників шахт на знання ними правил безпеки та інших нормативно-правових документів з охорони праці . роє працівників (з 15 опитаних) показали незадовільні знання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *