ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів готується ініціювати відставку Тимошенко

|

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді може ініціювати відставку уряду. Про це заявила народний депутат України, член Партії регіонів Ганна Герман. Вона також зазначила, що це питання обговорювали на засіданні керівництва фракції.

За її словами, це може відбутися в тому випадку, якщо Кабінет Міністрів України вже цього тижня не внесе на розгляд Верховної Ради зміни до Закону «Про Державний бюджет України на 2008 рік», а також не відзвітується перед парламентом про монетарну політику уряду.

За її словами, готують відповідну заяву Партії регіонів з цього питання. Вона додала, що на політраді партії з цього приводу приймуть остаточне рішення.

Г. Герман наголосила, що Партія регіонів у ситуації, коли не внесено зміни до бюджету, коли «ціни продовжують повзти вгору», «не може грати роль стороннього спостерігача». «Нам болить Україна і болять біди людей», – сказала вона.

За словами Ганни Герман, фракція наполягатиме на тому, щоб уряд відзвітував у парламенті щодо заходів з подолання інфляції, і Верховна Рада України «повинна приймати рішення щодо цього звіту», передає УНІАН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *