ОСТАННІ НОВИНИ

Гаряча вода у кранах львів’ян з’явиться щонайшвидше через тиждень

|

Гаряче водопостачання будинків, які обслуговує ТЕЦ-1, відновлять щонайшвидше через тиждень. Як повідомив сьогодні під час брифінгу технічний директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Роман Мозіль, хоч попередньо планували відновити гаряче водопостачання до 1 червня, проте виникла затримка через проведення очищення басейнів та водозабору на насосній станції Щирецького водосховища. До цього часу очистити басейни та водозабір від намулу не дозволяла тривала дощова погода.

«15 років забір на водосховищі і басейни на території ТЕЦ-1 не чистили. За цей час назбиралося до півметра мулу, і віднедавна в нас уже були проблеми з роботою насосного обладнання. Плануємо до середи закінчити очищення, півтора-два дні займе відновлення системи подачі гарячої води, з п’ятниці будемо заповнювати магістральні теплові мережі. За нашими підрахунками, гаряча вода у кранах львів’ян з’явиться як мінімум через тиждень», – зазначив Роман Мозіль.

За його словами, роботи з очищення обійшлися підприємству недорого, з міського бюджету на це кошти не надавали.

За словами Романа Мозіля, ТЕЦ-1 забезпечує гарячим водопостачанням майже 900 будинків у Франківському, Личаківському, Галицькому та Сихівському районах Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *