ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде конкурс із визначення найкращого підприємства

|

Львівська міська рада та Комітет підприємців Львівщини організовують загальноміський конкурс «Гордий Львів», що відбудеться у червні цього року. Як повідомляє прес-служба ЛМР, д о участі у конкурсі запрошується промислові підприємства, банки, страхові компанії, готелі, комп’ютерні та туристичні фірми, ресторани, кафе, магазини Львова.

Метою проведення конкурсу є поширення позитивного досвіду кращих львівських підприємств, гідне визначення їхньої плідної роботи, здобутків та внеску у добробут Львова і його мешканців.

Кращих підприємців визначатимуть у десяти номінаціях. Буде визначено кращі підприємства, які своєю виробничою, соціальною та новаторською діяльністю заслужили визнання і підтримку громадськості, ділових і фінансових партнерів. Вперше у Львові отримає відзнаку соціально-орієнтований бізнес, вшанують тих, хто дбає про чистоту та охайність міста, особливу увагу буде приділено засобам масової інформації. Підприємство, яке буде визнано лідером за найбільшою кількістю критеріїв, оголо сять володарем Гран-прі конкурсу «Гордий Львів»

До складу конкурсної комісії, що визначатиме переможців у кожній номінації, увійдуть представники місцевого самоврядування, структур сприяння підприємництву, наукових та мистецьких закладів.

Висловити свою думку з приводу конкурсу, учасників, потенційних переможців матиме можливість також кожен мешканець нашого міста, взявши участь в інтернет-голосуванні на сайті Комітету підприємців Львівщини. Таким чином буде започатковано традицію визначенн я переможця номінації «Народне визнання».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *