ОСТАННІ НОВИНИ

РНБО не розглядатиме відставку Тимошенко

|

Заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Степан Гавриш наголошує, що на найближчому засіданні РНБО не стоятиме питання про відставку уряду.

Про це він сказав на брифінгу у середу, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про можливість відставки уряду на найближчому засіданні РНБО, передає «Українська правда».

«Проблема певних політиків полягає в тому, щоб відвести увагу від власних провалів і невдач шляхом перекладання відповідальності на інші інститути», – сказав він.

«РНБО не має жодного наміру ставити питання про відставку уряду, тим більше, що це не входить у компетенцію Радбезу. З огляду на Конституцію це питання належить до компетенції Верховної ради і президента України», – додав Гавриш.

«Власне, уряд сам може зробити такий вибір. Але наскільки я почув слова прем’єр-міністра, вона такий вибір робити не буде. Отже, ми будемо мати після засідання РНБО стабільний уряд», – сказав також він.

Водночас Гавриш спрогнозував, що РНБО «надасть уряду низку пропозицій, програм, а також доручень для того, щоб він міг краще працювати», повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *