ОСТАННІ НОВИНИ

Федерація легкої атлетики України проведе у Львові виїзне засідання

|

Виїзне засідання виконкому Федерації легкої атлетики України під головуванням президента Федерації Валерія Борзова проходитиме у Львові 29 – 30 травня. Як повідомляє ФЛАЛО, під час засідання планується обговорити питання щодо виконання Указу Президента про передачу спорткомплексу СКА Міністерству молоді та спорту Львівському державному університетові фізичної культури. На базі спорткомплексу планується створити Центр для підготовки олімпійських та параолімпійських збірних команд.

ФЛАУ практикує проведення виїзних засідань у регіонах для ознайомлення на місці із їх проблемами та для пошуку шляхів їх вирішення. Як зазначив президент Федерації легкої атлетики Львівської області Олег Немчінов, «ми плануємо ознайомити членів Федерації із жалюгідним станом легкоатлетичних споруд на Львівщині. Сьогодні тільки два стадіони в області пристосовані до легкоатлетичних змагань. Це стадіон Львівського державного університету фізичної культури та стадіон спортивного товариства “Динамо”».

У програмі перебування у Львові Валерія Борзова – зустрічі із міським головою Львова Андрієм Садовим та головою Львівської обласної ради Мирославом Сеником, підписання угоди про співпрацю із Львівським державним університетом фізичної культури та Управлінням фізичної культури та спорту ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *