ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція УНП в облраді вимагає провести вибори до Сихівської районної ради

|

Фракція УНП у Львівській обласній раді ініціює створення у місті Львові Сихівської районної ради. Відповідну пропозицію під час сьогоднішньої сесії облради озвучив член фракції УНП Олег Немчінов, передає прес-служба ЛОО УНП.

Зокрема, фракція УНП звернулася до голови облради Мирослава Сеника з проханням внести до порядку денного найближчої сесії Львівської обласної ради проект рішення «Про призначення перших виборів Сихівської районної ради у м. Львові».

За словами Олега Немчінова, с ьогодні місто Львів більше зосереджене на організації Євро-2012, приватизації земельних ділянок тощо. Відтак його мешканці практично залишаються сам на сам і з ЖЕКами та районними адміністраціями, від яких, зазвичай, небагато користі. Саме тому сьогодні гостро постала потреба в необхідності створення у Львові районних рад, депутати яких безпосередньо б займалися вирішенням щоденних проблем своїх виборців .

« З огляду на це фракція УНП у Львівській обласній раді ініціює проведення перших виборів на прикладі Сихівської районної у м. Львові ради. Якщо у цьому питанні ми досягнемо згоди, Львівська міська рада змушена буде відреагувати належним чином та зініціювати вибори до районних рад в інших 5 районах Львова. Але спершу голова Львівської обласної ради повинен дати доручення профільним комісіям підготувати цей проект рішення і винести його на найближчу сесію облради. Я вважаю, що кожен район повинен мати свій представницький орган”, – зазначив Олег Н емчінов .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *