ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діти влітку також відпочиватимуть у різних таборах

|

Діти, що залишаються на літо у Львові, також матимуть змогу відпочити в низці таборів, що їх організовує міська влада спільно з громадськими організаціями, передає прес-служба міської ради.

Установи дитячо-юнацьких молодіжних клубів Львова (УДЮМКи) вже третій рік поспіль проводитимуть у парку «Знесіння» денний оздоровчий табір «Левеня». У таборі візьме участь приблизно 120 дітей, які займаються в цих установах.

Також планують цього року провести 6 наметових таборів для дітей УДЮМКів на території Львівської області. Середня кількість дітей в одному наметовому таборі становить 30 осіб та 3 педагоги. Програма табору передбачає проведення розважальних заходів, освітніх, оздоровчих, пізнавальних. За планами управління молоді, сім’ї та спорту, табори УДЮМКів можуть охопити більш ніж 300 дітей.

У Львові протягом літа при школах проводитимуть пришкільні табори з організованою програмою перебування дітей. Діти займатимуться фізкультурою, матимуть цікаву навчальну частину, а також розважальну. За кошти з міського бюджету провели ремонт у таборах «Ватра» і «Старт», які підпорядковані управління освіти Львівської міської ради. На початку червня табори будуть готові прийняти перший заїзд. Для цього з міського бюджету були виділено кошти у розмірі 1361,5 тис. гривень.

Табори розташовані у Сколівському районі («Старт» – с. Коростів, «Ватра» – с. Гребенів). Планова потужність цих закладів – 1080 дітей. Оздоровлення здійснюватимуть упродовж чотирьох змін тривалістю 18 днів кожна.

В оздоровчих закладах проводять ремонт у приміщеннях, здійснюється благоустрій території. Табори будуть готові прийняти перший заїзд 10 червня цього року.

Як повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, на оздоровлення дітей в управлінні освіти цього року передбачено 594 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *