ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть перейнявся ситуацією на львівських дорогах

|

Львову потрібно максимально зменшити кількість маршрутів громадського транспорту міжміського сполучення через місто шляхом побудови автобусних станцій на в’їзді до міста. Це стане однією з передумов розв’язання транспортної проблеми в місті. Таку думку висловив на учорашній нараді з представниками правоохоронних органів області т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Микола Кміть.

Керівник області також вважає, що необхідно визначитись із місцями паркування у центральній частині міста великих туристичних автобусів з іноземними туристами.

До зниження аварійності на дорогах, на думку губернатора Львівщини, має привести і облаштування засобами примусового зниження швидкості транспортних засобів на певних ділянках доріг і особливо на вулицях поблизу навчальних закладів.

Нарада у голови ЛОДА була присвячена стану виконання Указу Президента України «Про невідкладні заходи із забезпечення безпеки дорожнього руху».

У 2008 році на території Львівської області зареєстровано 837 дорожньо-транспортних пригод із постраждалими, в яких загинуло 115 і травмовано 1006 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *