ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вручатимуть європейські сертифікати комп’ютерного користувача (ECDL)

|

Вперше у Львові відбудеться вручення європейських сертифікатів комп’ютерного користувача (ECDL). Зокрема, сертифікати отримають учні 11 класів львівських шкіл, які склали відповідні іспити за програмою ECDL. Про це повідомила прес-служба Національний університету «Львівська політехніка».

Вручення сертифікатів відбуватиметься 26 травня 2008 року о 15.00 в 110 аудиторії четвертого навчального корпусу «Львівської політехніки».

ECDL (The European Computer Driving Licence) – провідна світова сертифікація комп’ютерних користувачів, яка здійснюється за єдиним стандартом у всьому світі. Міжнародний сертифікат ECDL визнають у більш ніж 100 країнах. Він є загальновизнаним у Європі та світі стандартом, який засвідчує, що його власник володіє основними концепціями інформаційних технологій, вміє користуватися персональним комп’ютером та його базовими програмами.

Окрім цього, цей стандарт комп’ютерної грамотності визнаний Європейською комісією, ЮНЕСКО, Радою європейських професійних інформаційних товариств, Європейським товариством інформатики та міністерствами освіти різних країн.

Україна є учасником програми ECDL з 2003 року. Сертифікація здійснюється через мережу тестових центрів. Такий тестовий центр створено у Львові і він функціонує на базі Львівської асоціації інформатиків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *