ОСТАННІ НОВИНИ

Опубліковано список компаній, з якими пов’язують Димінського

|

Журнал «Власть денег» опублікував список компаній, із якими ЗМІ пов’язують найзагадковішого представника вищої ліги українського бізнесу Петра Димінського.

Ніхто досі достеменно не знає, чим сьогодні заробляє на життя почесний президент ФК «Карпати», Петро Димінський, але всі визнають, що він дуже багатий, пише видання.

Свого часу тижневик коментарі оцінив статки П.Димінського в 615 млн доларів, однак видання не подало переліку тих компаній, до яких він причетний .

Зі списку «Власти денег» випливає, що головний критик міського голови Андрія Садового пов’язаний із такими фінансовими установами, як «Прайм-Банк» та «Індекс-Банк».

Окрім цього, подають низку нафтотрейдерних компаній, які мають стосунок до бізнесмена. Серед них фігурують «Західна нафтова група», «Сервер», «Фрагола», «Європа ІІ», «Надія Плюс» та «Укрсім». Не оминули цього списку мережа розважальних комплексів «Спліт» та «Гранд», а також згадано металургійні підприємства «Укрпромметторг», «Укроптметторг».

На завершення списку компаній, які пов’язують із Димінським, подано фармацевтичну компанію «Укрмедторг», засоби масової інформації «Тижневик «Карпати» та ЗІК, а також благодійний фонд «Галичина-Сприяння».

П.Димінський каже, що є переважно акціонером у різних сферах бізнесу. «В компанії, де представлені мої активи, є рада директорів. Я до неї навіть не входжу. Мене це влаштовує» – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *