ОСТАННІ НОВИНИ

Димінський не вірить, що Євро-2012 буде в Україні

|

Власник ФК «Карпати» і один з найбагатших бізнесменів Львівщини Петро Димінський не вірить, що фінал Чемпіонату Європи з футболу 2012 року відбудеться в Україні. Про це він сказав в інтерв’ю журналу «Власть денег».

«Спитайте мене, чи вірю я в проведення Євро-2012 в Україні. Я особисто не вірю в це. Повірте, я кажу це не просто так» – зазначив він. За словами П.Димінського, всі прекрасно розуміють, що коли Євро-2012 не буде у Львові, то його не буде й в Україні.

«Львівські міністри та їх заступники, представники Секретаріату президента – Пинзеник, Куйбіда, Васюник, Шлапак – всі спостерігають з Києва, як у Львові нічого не роблять. Таке враження, що Євро-2012 за пріоритетністю перебуває на одному з останніх місць» – зазначив П.Димінський і додав, що підстав для оптимізму немає.

На його думку, рік підготовки до Євро-2012 пройшов майже надаремно. «Якщо виходити з того, що вже рік минув, як пролилися перші сльози радості, а Україна, і особливо Львів, не зрушили з місця, то виникає запитання: чи не є Євро-2012 бізнес-проектом для певної категорії людей, котрі хочуть використати адмінресурс для власного збагачення?» – питає П.Димінський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *