ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом сьогодні випробовували готовність пошуково-рятувальних сил до авіакатастроф

|

Сьогодні зранку у Львівському аеропорту провели практичний етап перевірки готовності аварійно-рятувальних та пошукових служб до виконання завдань у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із авіаційною подією. З цією метою поблизу Львова було проведено навчання-перевірку із залученням всіх необхідних служб. Про це повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Львівській області.

За легендою навчань, літак АН-24 через відмову двигуна мав здійснити аварійну посадку у міжнародному аеропорту Львів, але через технічні несправності другого двигуна був змушений приземлитися у полі в околицях Львова. Під час приземлення літак зазнав ушкоджень і на борту виникла пожежа. До місця події були скеровані рятувальні сили Головного управління МНС України у Львівській області, служба медицини катастроф, гірський пошуково-рятувальний взвод МНС України, бригади швидкої допомоги, аварійно-рятувальні команди аеропорту, правоохоронні органи. На місці умовного падіння літака аварійно-рятувальні служби злагоджено організували гасіння осередків пожежі, пошук потерпілих та надання їм необхідної допомоги.

Підводячи підсумки навчань, заступник начальника Державної авіаційної пошуково-рятувальної служби Вадим Ашкеназе зазначив, що всі служби оперативного реагування показали високий рівень професійної підготовки, а чітка взаємодія між залученими силами різних міністерств та відомств повинна слугувати прикладом для інших регіонів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *