ОСТАННІ НОВИНИ

У квітні податківці провели 76 рейдових перевірок транспортних засобів

|

76 рейдових перевірок прове ли п ротягом квітня 2008 року робочі групи з числа працівників податкових органів, автоінспекції та інспекції Держтехнагляду із виявленн я та залученн я до оподаткування власників колісних транспортних засобів, що експлуатують їх без державної реєстрації, державного технічного огляду та не сплати вши відповідн і податк и. Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ДПА у Львівській області, у результаті перевірок виявлено 248 випадків порушення чинного законодавства.

Зокрема, серед порушень 86 випадків використання транспортних засобів без державної реєстрації в інспекції Держтехнагляду, крім цього, 162 особи своєчасно не представили на технічний огляд транспортні засоби.

В результаті вжитих заходів , 57 громадян представили транспортні засоби для державної реєстрації, які раніше не перебували на обліку. Проведено державний технічний огляд по виявлених 96 автомобілях . С ума податку, що додатково надійшла до бюджету , становить 25,2 тис яч гривень . Окрім цього, складено 53 протоколи про адміністративні порушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *