ОСТАННІ НОВИНИ

Андрусишин через суд поновився на посаді начальника генплану

|

Депутат Львівської міської ради Роман Андрусишин через суд поновився на посаді начальника відділу генерального плану міста. Як повідомив «Львівському порталу» сам депутат, мерія довго зволікала з виконанням рішення суду, але, злякавшись кримінальної відповідальності, все ж вирішила його поновити.

«Рішення про поновлення Апеляційний адміністративний суд прийняв ще 24 грудня минулого року. Відповідно я подав в управління архітектури виконавчі листи щодо мого поновлення і виплати мені компенсації. Але до сьогодні мерія зволікала, мабуть, хотіла поглумитися наостанок», – зазначив Роман Андрусишин.

Депутат також повідомив, що не планує залишатися на посаді начальника відділу генерального плану міста. А справу зі своїм поновленням довів до логічного завершення лише щоб довести, що його було звільнено незаконно.

«Я не хочу працювати в команді, яка зараз представлена у міській раді. Можливо колись, коли прийде новий мер, я повернуся і продовжу роботу, яку вів 14 років поспіль», – додав Р.Андрусишин.

Нагадаємо, з посади начальника відділу управління архітектури Романа Андрусишина було звільнено ще 28 грудня 2006 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *