ОСТАННІ НОВИНИ

Легітимність Портнова довели через суд?

|

Окружний адміністративний суд Києва відмовився припинити розпорядження Кабінету Міністрів про призначення Андрія Портнова на посаду першого заступника голови Фонду державного майна. Про це повідомив представник Кабміну в суді Володимир Пилипенко, передають «Українські новини».

«Суд відмовився припиняти розпорядження Кабміну, яким Портнов був призначений першим заступником голови Фонду держмайна», – сказав Пилипенко.

За його словами, таку ухвалу суд виніс в понеділок.

Пилипенко повідомив, що суд розглядав клопотання керівництва ФДМ на чолі з Валентиною Семенюк-Самсоненко про законність даного розпорядження.

За словами представника Кабміну в суді, керівництво ФДМ на чолі з Семенюк-Самсоненко просило суд припинити дію ухвали до розгляду їх позову про визнання недійсним даного розпорядження по суті.

Як повідомлялося, 6 лютого Кабмін відсторонив Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ, призначив першим заступником голови ФДМ Портнова, а також замінив ще ряд заступників голови ФДМ.

7 лютого Президент Віктор Ющенко припинив призначення Портнова на посаду першого заступника голови ФДМ.

25 квітня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко представила колективу ФДМ Андрія Портнова як виконуючого обов’язки голови фонду, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *