ОСТАННІ НОВИНИ

Президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич отримав звання Почесного доктора

|

16 травня у Львівському державному університеті фізичної культури відбулося урочисте засідання Вченої ради, під час якого вперше в історії університету присвоєно звання Почесного доктора. За одноголосним рішенням Вченої ради, першим Почесним доктором ЛДУФК став президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний відділ ЛДУФК.

Звання Почесного доктора в ЛДУФК присвоюють видатним ученим, громадським діячам за вагоме сприяння та значний особистий внесок у розвиток ЛДУФК та зміцнення його авторитету як навчально-освітнього закладу. Зокрема, Валерій Сушкевич свого часу патронував створення в університеті спеціалізації „Параолімпійський спорт”.

„Філософія здоров’я є домінантою моєї діяльності. Я визнаю лідерство Львівського державного університету фізичної культури у сфері реабілітації інвалідів. Мені також приємно, що мої скромні зусилля в цьому напрямі визнали, а присвоєння цього звання я розцінюю як особисту відповідальність за нашу спільну справу”, – зазначив Валерій Сушкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *