ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до розробки стратегічних міських програм залучатимуть висококваліфікованих експертів

|

Комплексну програму залучення фахівців, експертів та експертних організацій до участі у вирішенні питань, що належать до компетенції Львівської міської ради прийняли сьогодні під час сесії ЛМР. «За» відповідне рішення проголосувало 79 міських обранців. Ця програма, зокрема, визначає правові, організаційні та фінансові основи регулювання співпраці міської ради з фахівцями та експертами.

Експертів залучатимуть шляхом укладення відповідного договору про виконання робіт. Рішення щодо залучення експертів прийматиме секретар ради за поданням профільної постійної комісії. В окремих випадках залучення експертів відбуватиметься на конкурсних основах.

Експерти працюватимуть спільно з міськими посадовцями над створенням довгострокових стратегічних програм, нормативно-правових актів, які мають суттєвий вплив на розвиток територіальної громади, а також над дослідженням існуючого стану питання та прогнозування наслідків реалізації запланованих програм.

Заплановано, що до роботи залучатимуться досвідчені та висококваліфіковані фахівці. Особам, які мають науковий ступінь надаватиметься перевага.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *