ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний» є заручником самодурства чиновників міськради – Писарчук

|

Народний депутат України та засновник ринку «Південний» Петро Писарчук обурений тим, що міська влада в особі мера Андрія Садового робить із ринку свого основного ворога. Він переконаний, що «Південний» став заручником самодурства чиновників міської ради.

«Хочуть воювати – нехай повоюють. Я готовий до дискусії з будь-ким із цих міських «правдоборців», у тому числі з Садовим. А що стосується наради у міській раді, то нехай краще міська влада радиться про підготовку до Євро-2012 і про те, як дороги ремонтувати та навести лад у місті, а не як знищити ринок «Південний», – зазначив Петро Писарчук у коментарі «Львівському порталу».

Петро Писарчук також наголосив на тому, що з території, площею 10 гектарів, на якій розміщений ринок «Південний», у рік збирають півмільйона гривень податків, що становить 2 % від усіх податків, які отримує місто, площею 18 тисяч гектарів. «Сьогодні цинізм міської влади вже сягнув невиданих вершин, тому що тільки лінивий не знає, як у Львові розподіляється земля, як нищиться місто. І ніхто з цим не бореться. Натомість знайшли собі основного «ворога» – ринок «Південний», що суперечить будь-якій логіці. Ми вже за них молилися, видно знову треба помолитись», – сказав Петро Писарчук.

Натомість на питання про те, чи не планує «Південний» іще якісь акції під стінами міської ради, Петро Писарчук відповів, що він не є прихильником акцій. «Нам треба спокою і роботи, навіщо нам якісь акції», – сказав він.

Нагадаємо, як стало відомо «Львівському порталу» з поінформованих джерел, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий провів нараду, під час якої було вирішено створити такі умови, щоб ринок «Південний» не зміг працювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *