ОСТАННІ НОВИНИ

Allianz застрахував «Ензим» на понад 40 мільйонів гривень

|

Західна дирекція страхової компанії Allianz уклала договір страхування майна ЗАТ «Ензим», що є одним з найбільших виробників дріжджів в Україні, на загальну суму більше 40 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба страхової компанії.

Відповідно до договору Allianz застрахував складські й робочі приміщення ЗАТ «Ензим» на суму 27 435 000 гривень, виробниче встаткування підприємства на суму 9 262 180 гривень. Також застрахована сировина й готова продукція на загальну страхову суму 4 032 950 гривень.

Страхове відшкодування передбачає покриття за наступними ризиками: пожежа, удар блискавки, вибух, падіння літальних апаратів або їх частин, вантажу й багажу з них, буря й град, повінь, у т.ч. заливний дощ (зі снігом), злива, землетрус, осідання ґрунту, зсув, обвал, сніжна лавина, тиск снігового покриву, ушкодження водою із систем водопостачання, опалення, каналізації й аналогічних систем, ушкодження водою з спринклерних і дренчерних систем, крадіжка зі зломом, грабіж, розбій, навмисні дії третіх осіб, спрямовані на ушкодження застрахованого майна, хуліганство, наїзд транспортних засобів.

Загальна страхова сума за договором склала 40 730 130 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *