ОСТАННІ НОВИНИ

У Бірках пройшли змагання учнівської молоді Львівщини з техніки пішого туризму

|

Головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації провело 47-мі обласні змагання учнівської молоді Львівщини з техніки пішого туризму. Учасники змагалися 7-11 травня у с. Бірки Яворівського району. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Змагання проводилися з метою відзначення 100-річчя Степана Бандери, популяризації та пропаганди туризму серед учнівської молоді, підвищення рівня туристичної майстерності учасників змагань та безпеки проведення туристичних мандрівок, а також зміцнення дружніх зв’язків юних туристів Львівщини та визначення найсильніших туристсько-спортивних команд учнів навчальних закладів області, найсильніших спортсменів у індивідуальному заліку змагань.

У 47-х обласних змаганнях учнівської молоді взяли участь команди з Бродівського, Городоцького, Дрогобицького, Жидачівського, Жовківського, Миколаївського, Радехівського, Пустомитівського, Стрийського, Сколівського, Сокальського, Старосамбірського районів Львівської області, а також команди з м. Моршина та Залізничного, Франківського, Галицького, Сихівського, Шевченківського районів Львова.

До складу команд входили старшокласники зі спортивною кваліфікацією не нижче 3-го спортивного розряду із пішого, гірського, спелеологічного туризму чи альпінізму та 3 дорослі особи (представник команди, тренер команди, суддя від команди).

Перше місце на змаганнях посіла команда учнівської молоді Сколівського району, друге місце – Жовківського району, третє місце – Радехівського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *