ОСТАННІ НОВИНИ

У Радехові головою райради та його заступниками стали хворі

|

Парадоксальний випадок стався 8 травня в Радехові. Скликана з ініціативи фракції «Наша Україна» сесія Радехівської районної ради прийняла відставку голови ради, «нашоукраїнця» Володимира Шпака та двох його заступників, які склали свої повноваження, поскаржившись на стан здоров’я. Після цього рада затвердила нове керівництво ради у складі голови ради… Шпака та тих же двох заступників.

Цікаво, що сесію ради вкотре проводили без участі фракції БЮТ, яка принципово не ходить на сесії, вважаючи їх нелегітимними.

За словами керівника фракції БЮТ у Радехівській районній раді Євгена Материцького, бютівці уже два роки намагаються довести в судах, що ще найперше засідання сесії райради відбулося з порушеннями законів та регламенту. Остаточний вердикт щодо легітимності першої сесії й обрання керівного складу ради судові інстанції мають винести 26 травня.

«Першу сесію Радехівської районної ради V демократичного скликання, яка відбулася 14 квітня 2006 року, проведено з грубими порушеннями регламенту. Саме на цій сесії обирали керівний склад ради. Тому ми подали в суд, оскільки вважаємо, що через кричущі порушення ця сесія і її рішення є нелегітимними», – стверджує Євген Материцький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *