ОСТАННІ НОВИНИ

Заступник міністра МНС В.Третьяков відвідав Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності

|

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності відвідав заступник міністра МНС України Валерій Третьяков, повідомляє прес-служба вишу. Замміністра оглянув наукову та матеріальну базу навчального закладу, ознайомився з умовами навчання та виховання курсантів та студентів.

Ректор університету Михайло Козяр розповів Валерію Третьякову про основні напрями та спеціальності, за якими здійснюють підготовку фахівців у навчальному закладі, напрацювання та розробки науковців університету та перспективи у подальшій розбудові наукової та матеріальної бази.

В. Третьяков побував у психолого-тренувальному центрі підготовки пожежних та рятувальних команд, що розміщений на базі навчальної пожежно-рятувальної частини університету та спостерігав за тренуваннями курсантів.

Ректор університету М. Козяр також розповів В. Третьякову про міжнародну співпрацю навчального закладу з пожежно-рятувальними службами країн Європи та програми обміну курсантами між Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності та спорідненими навчальними закладами європейських країн.

Оглянувши навчальний заклад заступник Міністра МНС В. Третьяков та ректор університету М. Козяр привітали ветеранів навчального закладу, які брали участь у Великій Вітчизняній війні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *