ОСТАННІ НОВИНИ

Семенюк відмінила продаж держпакету «Львівобленерго»

|

Фонд державного майна під керівництвом Валентини Семенюк-Самсоненко відмінив торги на фондових біржах 25% енергопостачальної компанії «Полтаваобленерго», 26,98% «Львівобленерго», 25,02% «Прикарпаттяобленерго», 25% «Черніговобленерго» і «Сумиобленерго» і 25,01% «Одесаобленерго».

Про це йдеться в повідомленні ФДМ (Семенюк-Самсоненко), опублікованому у виданні «Відомості приватизації» № 17 (508) від 7 травня, повідомляє proUA.

«У виконання наказу ФДМУ від 06.05.2008 № 518 відміняються торги», – сказано в повідомленні.

Торги по акціях «Полтаваобленерго» були заплановані на 14 травня, «Львівобленерго» – 15 травня, «Прикарпаттяобленерго» – 21 травня, «Черніговобленерго» – 22 травня, «Сумиобленерго» – 28 травня, «Одесаобленерго» – 29 травня.

Нагадаємо, ФДМ під керівництвом призначеного Кабінетом Міністрів в.о. голови ФДМ Андрія Портнова в ніч на 7 травня знищив у видавництві «Київська правда» частину тиражу «Відомостей приватизації» № 17 (508) від 7 травня.

ФДМ (Портнов) вирішив, що цей тираж незаконний, оскільки підписаний керівництвом фонду, усунутим Кабміном від обов’язків.

ФДМ під керівництвом Семенюк-Самсоненко зажадав від «Київської правди» підтвердити, що частина тиражу газети знищена і заявив, що такі дії є перешкодою роботи органів влади.

Семенюк-Самсоненко, крім того, повідомила про нібито існуючу постанову прем’єр-міністра Юлії Тимошенко публікувати інформацію ФДМ не в «Відомостях приватизації», а в новому виданні «Вісник приватизації».

Зараз одночасно працюють і ухвалюють рішення 2 керівників ФДМ – Валентина Семенюк-Самсоненко і призначений урядом Андрій Портнов, кожний з яких вважає себе легітимним головою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *