ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина друга за кількістю громадських організацій

|

Львівська область посідає друге місце в Україні за кількістю громадських організацій. За повідомленням координатора проектів ОБСЄ в Україні, на сьогодні в області зареєстровано 1 400 громадських організацій.

Впродовж 1993-2007 років відділ правової роботи, правової освіти, реєстрації нормативно-правових актів та реєстрації об’єднань громадян управління юстиції Львівської області зареєстрував місцеві ГО та осередки всеукраїнських і міжнародних громадських організацій, 690 благодійних організацій та 270 структурних утворень політичних партій.

Окрім того, на сьогодні управління юстиції у Львівській області за підтримки офісу координатора проектів ОБСЄ в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в межах програми “Розвиток громадянського суспільства в Україні” розробляють проект спрощення процедури реєстрації організацій громадянського суспільства. В області вже створили робочу групу, до якої увійшли провідні експерти, юристи та представники громадських організацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *