ОСТАННІ НОВИНИ

«Єдиний центр» об’ єднає конкретних людей в конкретному місці - Кріль

|

Виклики, що ставить перед Україною епоха глобалізації, стали однією з передумов створення партії «Єдиний центр». Про це заявив сьогодні під час прес-конференції у Львові лідер партії, народний депутат України Ігор Кріль.

«У сучасному світі точиться жорстка боротьба. Перед Україною стоїть простий вибір: або ми, або нас. Щоб бути успішною, країна повинна мати сильну згуртовану еліту, яка б працювала над чітко визначеною національною ідеєю. Якщо це вдасться – ми зможемо на рівних спілкуватися з сильними світовими державами» – заявив І.Кріль.

Іншим приводом потреби створення «Єдиного центру», за словами лідера партії стала наявність в Україні потужних антидержавницьких сил. Причому якщо раніше цю роль виконувала СДПУ(о), то зараз ці сили «змінили прапор на білосердечний», – вважає І.Кріль.

Ігор Кріль також заявив, що принциповою позицією засновників партії є формування місцевих партійних осередків знизу, на основі ініціативи її місцевих членів.

«Єдиний центр» стане тим центром, який в конкретному місці об’ єднає конкретних людей над вирішенням конкретних проблем. І це принесе користь усьому суспільству», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *