ОСТАННІ НОВИНИ

Батьки учасниці тестування штурмували кабінет директора школи

|

Тестування з математики, що проходило 29 травня, не минуло у Львівській області без кількох інцидентів з видаленням учасників, передає львівське представництво мережі «Опора».

Найголоснішим із них можна вважати випадок, що стався у львівській гімназії імені Симоненка, що на вул. Науковій. Двох учасників застали за телефонними розмовами, після складеного акту в них забрали можливість здати тестування.

Не дочекавшись завершення тестування, батьки школярки яку вилучили з аудиторії, увірвалися до школи, незважаючи на охорону, та попрямували до кабінету директора (відповідального за пункт тестування). Погрожуючи подати в суд, батьки намагалися вплинути на результати тесту своєї доньки. З цього приводу складено акт та надіслано до Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Крім того, у „Львівській політехніці” громадський спостерігач застав школяра за телефонною розмовою з репетитором в туалеті. На основі цього складено акт, учасника ЗНО видалено з аудиторії.

Також через телефон було видалено учасницю тестування у львівській гімназії „Престиж”. Дівчина „забула” покласти телефон на столик для особистих речей; телефон дзвонив під партою – його власницю попросили покинути аудиторію. Схожі ситуації спостерігалися у золочівських школах, проте там учні залишилися в аудиторіях.

У цій же гімназії у школяра вилучили вісім сторінок шпаргалок з формулами – хлопець покинув аудиторію.

У Сокалі учасника тестування було видалено з аудиторії через виявлення у нього посібника та допоміжних матеріалів (калькулятор, зошит), хоча він стверджував, що не користувався ними. Однак наявність будь-яких допоміжних матеріалів заборонена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *